Catina si consultanta agricola

Catina si consultanta agricola
Catina - Fructex Fructex SACercetare agricola

Consultanta agricola

FRUCTE DE CONSUM

    PAGINA IN CONSTRUCTIE

OFERTA MATERIAL SADITOR POMICOL

    OFERTA MATERIAL SADIOR POMICOL

SOIURI DE CATINA OMOLOGATE DE SC FRUCTEX SA

    In ultimii ani agricultura s-a orientat din ce in ce mai mult pe plante cat mai naturale deoarece intreaga populatie a inceput sa se gandeasca din ce in ce mai mult la sanatatea proprie.
Un produs ce a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat pe piata internationale este catina care a revolutionat piata farmaceutica prin calitatile sale.
Prin continutul sau de substante active, catina alba este considerata o planta minune pentru sanatatea omului, un veritabil ginseng romanesc. Secretul catinei consta in capacitatea sa de stimulare a imunitatii, fiind din acest punct de vedere campionul vitaminei A si a intregului complex de vitamine B, atat de important in lupta cu bolile, in special cancerul. Pana acum, in catina s-au evidentiat 60 de substante fiziologic active, din care 20 sunt microelemente minerale: calciu, magneziu, zinc, fier, molibden si chiar aur. Catina mai contine o mare cantitate de vitamina C, care se transforma intr-un acid reversor cu efect invers substantelor cancerigene, ajutand la regenerarea enzimelor si a proceselor imunochimice din organism.
Datorita compozitiei chimice fructele de catina constituie o valoroasa sursa polivitaminica, din fructe se prepara sucuri, siropuri, marmelada, gem. Sucul de fructe liofilizat poate fi intrebuintat la prepararea unor comprimate polivitaminizate.

Catina si consultanta agricola